Scholieren & Studenten

Je wilt een beter cijfer
maar je worstelt met de lesstof. Of het spreken geeft problemen. Komt er een test, toets of repetitie aan? Prêt-à-parler helpt je verder waar jij blijft steken: Werk je werkwoordtijden bij, vergroot je tekstbegrip of maak een lange Franse tekst korter. Wat jij maar wilt. Privéles, dus één op één. Of leer soepel converseren in een groepje.

Je vindt het leuk
en hebt al een diploma. Gefeliciteerd! Het Frans met goed gevolg doorstaan. Chapeau! Aan jou de keus om door te gaan waar anderen stoppen. Hoe? Speels het liefst, persoonlijk. Dat kan. Bepaal wat jij wilt leren: het soepel voeren van gesprekken of misschien een tekst vertalen? Alles in jouw tempo. Zo til je spelenderwijs je Frans naar een hoger niveau. Prêt-à-parler weet hoe.

Je vindt het handig
want je weet wat je wilt: de wijde wereld in. Ga je op stage in een Franstalig land? Of heb je familie daar, een vriend of vriendin? Dan is het handig om het rappe Frans te verstaan. Om meer Frans en minder met handen en voeten te spreken. Prêt-à-parler leert je Frans converseren. Persoonlijk, één op één of in kleine groepjes.

Neem vrijblijvend contact op.