Particulieren

Het Frans als schoolvak ligt al een tijdje achter u. Nu wilt u de taal beter leren spreken en verstaan – en met reden, bijvoorbeeld

als sfeerzoeker met een tweede huis(je) te midden van Franssprekenden, zoekt u een praatje met buren of wilt huisarts en garagiste begrijpen, een brief van de gemeente kunnen lezen.
U maakt stedentrips naar Brussel, Genève, Parijs. U volgt uw speciale belangstelling voor haute couture of gastronomie. Beleeft uitstapjes completer met meer taal.

als taalminnaar houdt u van het Frans en zijn cultuur. Niet alleen de wijn en de kaas, maar de rijke historie, de Kunst. En leest de grote meesters liefst in de oorspronkelijke taal. Of wilt liedteksten verstaan, vertalen op den duur. Of doet u het voor stamboomonderzoek in Franse archieven?

als vakantieganger leert u (beter) Frans voor een bijzondere ervaring. U gaat als pelgrim naar Santiago de Compostela. Of bezoekt een geliefde. Misschien filmt u een documentaire in het Franstalige Côte-d´Ivoire. Verschillende verhalen die voorbereiding vragen.

Hoe dan ook, neem vrijblijvend contact op.